Инстаграм digiinfo

Advertise
digicourse.id Halo Sobat Digi🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️.Kalian tahu nggak
0
Halo Sobat Digi🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ . Kalian tahu nggak sih siapa yang menemukan rumus mencari akar-akar persamaan kuadrat? Penasaran? Yuk simak Digi info kita kali ini ya..... . 👉🏻👉🏻 Swipe gambarnya supaya kalian tahu apa rumusnya. Semangat belajarnya adik-adik😀😆 . #DigiInfo #Mathfact #Digicourse #Digimaster #alkhawarizmi #BelajarMenyenangkan #BelajarAsyik Смотреть полностью
Manoel Rodrigues GSB PROAUDIO @gsb_proaudio • @digigrid DiGIGrid Q - It may be small,
0
GSB PROAUDIO @gsb_proaudio@digigrid DiGIGrid Q - It may be small, but looks can be deceiving... #DiGIGrid #DiGiGridQ #digiinfo #audioengineer #fohengineer #frontofhouse #audio #production Смотреть полностью
@DiGi_Grid DiGIGrid Q - It may be small, but looks can be deceiving... #DiGIGrid
2
DiGIGrid Q - It may be small, but looks can be deceiving... #DiGIGrid #DiGi GridQ #digiinfo #audioengineer #fohengineer #frontofhouse #audio #production Смотреть полностью
H O N E Y   B R A R #soulmate #harbhajanshera #hammymangat #honeybrarofficial #punjabisong
0
#soulmate #harbhajanshera #hammymangat #honeybrarofficial #punjabisong My New Project. Online Promotion #digiinfo Смотреть полностью
@DiGi_Grid Head over to our Facebook page to hear all about the DiGiGrid MGR Quad
0
Head over to our Facebook page to hear all about the DiGiGrid MGR Quad MADI Interface from our very own Dan Page! ‪#DiGiGrid #Digiinfo #TechThursday#digigrid #digigridmgb #audio #sound #input #av #music #live #studio #thursday #tech Смотреть полностью
@DiGi_Grid DiGiGrid M, the M is for musician!Perfect for use at home, in the st
1
DiGiGrid M, the M is for musician! Perfect for use at home, in the studio or any musical environment for that matter... #digiinfo #digigridm #digigrid Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы По данным Brand Analytics, во «ВКонтакте» с ка
0
По данным Brand Analytics, во «ВКонтакте» с каждый годом увеличивается процент аудитории от 35 лет и старше. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы По данным Brand Analytics,  в Instagram основная п
0
По данным Brand Analytics,  в Instagram основная прослойка пользователей — от 18 до 34 лет. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы По данным Brand Analytics,  в Facebook основная пр
0
По данным Brand Analytics,  в Facebook основная прослойка пользователей — от 25 до 44 лет. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
digicourse.id Sekolah di Korea Selatan itu ....⏳ Belajar 16 jam dalam sehari. ⏳
0
Sekolah di Korea Selatan itu .... ⏳ Belajar 16 jam dalam sehari. ⏳ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wadaaaaaaw, gimana tuh rasanya?😨 Kita yang di Indonesia cuma sekitar 7-8 jam aja masih suka ngeluh. Coba lihat dulu gais, gimana waktu belajar anak-anak di Korea Selatan. 🇰🇷 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mereka sudah ada di sekolah pukul 07.40 dan mulai belajar pukul 08.20. Jam pelajaran baru selesai pukul 19.30. Artinya, mereka berada di sekolah rata-rata 11 jam 10 menit. 😴 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jam pelajaran sepanjang itu pun dianggap belum cukup. Saat kelas berakhir, sebagian siswa melanjutkan kegiatan dengan belajar bersama di aula. Bus sekolah lalu mengantar mereka pulang pukul 22.30. 😧 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mereka yang tidak belajar di aula sebagian pergi ke tempat les buat belajar lagi hingga larut malam. Belum lagi les tambahan yang harus mereka ikuti sampai larut malam. Orang Korsel menyadari bahwa pendidikan satu-satunya jalan untuk sukses. 👍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #InspirasiPendidikan #SekolahdiKoreaSelatan #DigiInfo #Digicourse #Digimaster #Blackpink #Education Смотреть полностью
digicourse.id Tahu ngga sih kalau di Finlandia ...📖 Sekolah tidak ada PR. 📖
0
Tahu ngga sih kalau di Finlandia ... 📖 Sekolah tidak ada PR. 📖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Horeeeee, gaada PR. 👏🏻 Pasti kalian seneng banget nih kalau sekolah di Finlandia🇫🇮 Memang siswa tidak diberikan pekerjaan rumah alias PR. Jika ada itupun sangat minim. Mereka justru mendapat waktu istirahat hampir 3 kali lebih dari pelajar negara lain. 😮 Finlandia merasa waktu belajar sudah cukup baik di sekolah. Anak-anak tidak perlu merasa stress dengan beban PR yang menumpuk, waktu-waktu luang dapat mereka gunakan untuk bermain atau sekadar refreshing. 🎮 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ets, tapi jangan salah gais, walaupun begitu, siswa di Finlandia suka mempelajari hal lain yang menjadi hobinya. Mengeksplor lebih banyak hal yang menarik di luar pelajaran sekolah. Tetap aja jadi murid itu harus rajin belajar. Belajar kapanpun dan dimanapun juga lebih mudah dengan Digicourse hihihi 😌👍 #InspirasiPendidikan #SekolahdiFinlandia #DigiInfo #Digicourse #Digimaster #Education Смотреть полностью
digicourse.id Sekolah di Jepang itu....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🧹Tidak ada pet
2
Sekolah di Jepang itu....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🧹Tidak ada petugas pembersih sekolah🧹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Koq bisa?😯 Hayo, siapa yang suka buang sampah sembarangan di sekolah?🤔 Kalau kamu sekolah di Jepang 🇯🇵, kamu harus membersihkan ruang kelas bersama teman sekolahmu dan para guru, bahkan membersihkan satu gedung sekolah. 🏫 Sekolah di Jepang tidak memperkerjakan office boy atau petugas pembersih. Hal ini memiliki nilai positif bagi murid-murid di Jepang, untuk mendidik mereka mandiri, disiplin dan sadar akan kebersihan lingkungan. 🍃🍀 Keren ya, gais. 😎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #InspirasiPendidikan #SekolahdiJepang #Pendidikan #DigiInfo #Digicourse #Digimaster Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Более 95% онлайн-потребителей в России,
0
Более 95% онлайн-потребителей в России, по данным Smart Insight, зарегистрированы хотя бы в двух социальных сетях. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Суммарное количество лайков от пользо
0
Суммарное количество лайков от пользователей в Facebook составляет 4 млн каждую минуту, по данным Vision Critical. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы В мире около 136 тысяч публикаций выход
0
В мире около 136 тысяч публикаций выходят каждую минуту в Facebook, по данным Vision Critical. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы 17% всех заказов в российских интернет-
0
17% всех заказов в российских интернет-магазинах россияне заказывают через Почту России.  #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
S U R K H A B   R E C O R D S Surkhab record present My Jatt Sardool Khaira ft yuvika choudhary #s
1
Surkhab record present My Jatt Sardool Khaira ft yuvika choudhary #surkha brecords #yuvikachoudhary #sardoolkhaira #hammymangat #honeybrarofficial #digiinfo Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы 26% всех заказов в российских интернет-
0
26% всех заказов в российских интернет-магазинах россияне – заказывают доставку курьером. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы 50% всех заказов в российских интернет-
0
50% всех заказов в российских интернет-магазинах россияне забирают самостоятельно. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
digicourse.id Hai Sobat Digi🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1
Hai Sobat Digi🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bagi kalian para siswa SD dan SMP yang sebentar lagi akan mengikuti UN 2019, yuk download soal-soal dan kunci jawaban TO UN 2019 by Digicourse Part 1, Part 2 dan Part 3. Cukup subscribe coursenya dan membayar 49ribu aja, kamu sudah bisa mendapat latihan soal sebagai pemantapan UN 2019 nanti, biar kamu lebih pede lagi menghadapi UN😆 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Swipe gambar di atas untuk tahu cara lebih lanjutnya ya😉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Yuk belajar asyik dan menyenangkan bersama Digicourse ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #soaldankuncijawabanTOUN #UN2019 #matematika #ipa #DigiInfo #Digicourse #Digimaster Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы В 2018 году банковской картой было оплач
0
В 2018 году банковской картой было оплачено больше половины всех покупок в интернете. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Самый распространённый способ оплаты
0
Самый распространённый способ оплаты покупок в российских интернет-магазинах — предоплата банковской картой, на втором месте оплата наличными, на третьем — банковской картой при получении товара. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы 18% покупок в российских интернет-магаз
0
18% покупок в российских интернет-магазинах совершаются спонтанно, в иностранных — 22%. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
digicourse.id Hai Sobat Digi🙋‍♀️🙋‍♂️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀D
2
Hai Sobat Digi🙋‍♀️🙋‍♂️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Detik-detik menjelang UN biasanya menjadi saat yang paling deg-degan. Persiapan udah maksimal tapi masih aja takut kalau nilai tidak mencapai target kelulusan😣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gimana ya biar UN 2019 nanti bisa dikerjakan dengan lancar? Yuk baca dan ikuti tips-tips di atas biar tambah pede dan fokus saat menghadapi UN. Swipe gambarnya ya <<<<<👆🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ayo belajar asyik dan menyenangkan bersama Digicourse #UN2019 #TipsMenghadapiUN #DigiInfo #Digicourse #Digimaster Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы 40% россиян всегда сравнивают цены на р
0
40% россиян всегда сравнивают цены на разных сайтах перед покупкой. #DIGIMARK #DIGIINFO
Агентство интернет-рекламы Больше 90% россиян хотя бы иногда сравн
0
Больше 90% россиян хотя бы иногда сравнивают цены на разных сайтах, чтобы проверить, правда ли магазин снижает цены, когда предлагает скидки. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы 60% покупателей интернет-магазинов был
0
60% покупателей интернет-магазинов были бы готовы купить тот же товар без специальных условий. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Digitec #DigitecInfo CGI is the application of three-dimensional computer grap
0
#DigitecInfo CGI is the application of three-dimensional computer graphics to special effects in videos such as movies and television shows. 👓 Stay Informed with #Digitec ! 💻 ⠀ #QandA #Media #innovations #Question #Answer #QuestionAnswer #DigitalQuestions #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo #technology #CGI #ComputerGeneratedImagery #application #videos #movies #TelevisionShows #cgiart #cgiartist #cgianimation #cgipopulation Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Больше 70% последних покупок в интернет
0
Больше 70% последних покупок в интернет-магазинах были сделаны со скидкой или по акции. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Digitec Let's learn the difference between Augmented Reality (AR) and Virtual
2
Let's learn the difference between Augmented Reality (AR) and Virtual Reality (VR). 😉 ⠀ #Digitec #Media #innovations #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo #technology #digitecmedia #digitecinnovations #Design #VR #VirtualReality #virtualrealityworld #virtualrealitygames #virtualrealityart #virtualrealityinreallife #AR #AugmentedReality #difference #ARvsVR Смотреть полностью
digicourse.id 👨‍🏫 Science Lab 👩‍🏫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
0
👨‍🏫 Science Lab 👩‍🏫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hai Sobat Digi ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tahukah kamu apa itu energi terbarukan? Apa saja contoh energi terbarukan yang perlu diketahui? Jika kamu belum tahu, yuk simak video berikut untuk tahu lebih lanjut mengenai energi terbarukan. Nantikan video-video menarik berikutnya😆 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Meskipun sekarang hari Rabu tetap semangat belajarnya ya Sobat Digi. Sebentar lagi weekend lho, Yeay🤗 Belajar asyik dan menyenangkan bersama Digicourse. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #DigiInfo #IPAasyik #EnergiTerbarukan #Digicourse #Digimaster Смотреть полностью
Digitec Here is what SEO is about. 😉 ⠀#Digitec #Media #innovations #digi
0
Here is what SEO is about. 😉 ⠀ #Digitec #Media #innovations #digiexpert #di gitecexperts #DigiInfo #technology #website #SearchEngineOptimization #SocialMedia #SEO #KeywordResearch #MetaTags #ContentOptimization #title #keyword #traffic #Downloads #users Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Доля заказов, оформленных с телефонов
0
Доля заказов, оформленных с телефонов и планшетов: за год удвоилась — до 21% в российских и 40% в иностранных магазинах. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Digitec Here is the difference between App Store and Google Play Store Optiimi
2
Here is the difference between App Store and Google Play Store Optiimization Process in a glance. 😉 At Digitec we offer ASO services.😎 Contact us to learn more 😉 ⠀ #Digitec #Media #innovations #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo #technology #website #GooglePlayStore #AppStore #GooglePlay #App #Application #ASO #appstoreoptimization #Android #ios #SEOandASO #title #keyword #yandex #traffic #Downloads #users #SearchEngineOptimization Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Надёжность и проверенность магазина -
0
Надёжность и проверенность магазина - этот критерий назвали 29% опрошенных при выборе российского магазина. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Digitec Learn about difference between SEO and ASO with Digitec. 😎⠀#Digi
2
Learn about difference between SEO and ASO with Digitec. 😎⠀ #Digitec #Media #innovations #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo #technology #website #GooglePlayStore #AppStore #GooglePlay #App #Application #ASO #appstoreoptimization #Android #ios #SEOandASO #title #keyword #yandex #traffic #Downloads #users #SearchEngineOptimization Смотреть полностью
Digitec #DigitecInfo ASO is the process of optimizing mobile apps for the purp
2
#DigitecInfo ASO is the process of optimizing mobile apps for the purpose of achieving a higher rank in the app store search results and top charts rankings. ASO is just like SEO (Search Engine Optimization), but only for mobile apps. 👓 Stay Informed with #Digitec ! 💻⠀ ⠀#QandA #Media #innovations #Question #Answer #QuestionAnswer #DigitalQuestions #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo #technology #traffic #website #GooglePlayStore #AppStore #GooglePlay #App #Application #ASO #appstoreoptimization #Android #ios Смотреть полностью
Digitec Just a joke, just a joke... 😃  or is it? 🤔 😄⠀#Digitec #Med
1
Just a joke, just a joke... 😃 or is it? 🤔 😄⠀ #Digitec #Media #innovations #DigiInfo #technology #traffic #website #GooglePlayStore #AppStore #GooglePlay #App #Application #Android #ios #meme #joke #memes #jokes #androidiphonestyle #iphone Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы При выборе российского магазина покуп
0
При выборе российского магазина покупатели чаще всего ориентируются на цены — этот критерий назвали 38% опрошенных. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Digitec App Store and Google Play Store in numbers. 😉 ⠀#Digitec #Media #
0
App Store and Google Play Store in numbers. 😉 ⠀ #Digitec #Media #innovation s #Question #Answer #QuestionAnswer #DigitalQuestions #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo #technology #traffic #website #GooglePlayStore #AppStore #GooglePlay #App #Application #ASO #appstoreoptimization #Android #ios Смотреть полностью
Digitec #DigitecInfo ⠀🎯 To get an app published in the Google Play Store
1
#DigitecInfo ⠀ 🎯 To get an app published in the Google Play Store, you will need to wait for as little as 24 hours.⠀ 🎯 To get an app published in the App Store, you will need to wait for minimum a week (usually around 2-3 weeks).⠀ 👓 Stay Informed with #Digitec ! 💻⠀ #QandA #Media #innovations #Question #Answer #QuestionAnswer #DigitalQuestions #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo #technology #traffic #website #GooglePlayStore #AppStore #GooglePlay #App #Application #ASO #appstoreoptimization #Android #ios Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Иностранные интернет-магазины люди пр
0
Иностранные интернет-магазины люди предпочитают российским из-за более низких цен — об этом заявили более 66%, кто покупал товары за рубежом. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Digitec #DigitecInfo Keyword streaming is the process of analyzing relevant ke
0
#DigitecInfo Keyword streaming is the process of analyzing relevant keywords and selecting the ones that would bring the most traffic and leads to the website. 👓 Learn with #Digitec ! 💻 ⠀ ⠀ #QandA #Media #innovations #Question #Answer #QuestionAnswer #DigitalQuestions #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo #techworld #futuretechnology #technology #KeyWord #traffic #website Смотреть полностью
plusdigi Do you realize many technology development system give people life eas
1
Do you realize many technology development system give people life easier and efficient Example : Online Shop We can provide convenience for consumers to buy goods without having to visit store physic. Make it easy to find what you need to buy, and now all in your hand Our awareness are development technologies such as E-Commerce has changed the way we shop. Then, what if you are using the technology development as a campaign to promote your business? Visit and contact us to make sure your business is on our progress. www.plusdigi.com 081 13100313 . #plusdigi #digiinfo #digitalsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы По данным GfK на июль 2018 года, 35% россиян
0
По данным GfK на июль 2018 года, 35% россиян хотя бы раз за последние полгода покупали товары в интернете. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
digicourse.id 👨‍🏫 Science Lab 👩‍🏫⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4
👨‍🏫 Science Lab 👩‍🏫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Taukah kamu makhluk hidup saling berinteraksi dengan makhluk hidup lainnya? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Simbiosis merupakan salah satu bentuk interaksi antar dua organisme biologis yang berbeda. Salah satu kategori simbiosis adalah simbiosis mutualisme, yaitu interaksi dua organisme yang saling menguntungkan kedua belah pihak. Contohnya:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉🏻interaksi antara lebah atau kupu-kupu dengan bunga⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉🏻jamur dengan ganggang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉🏻kerbau atau sapi dengan burung jalak⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉🏻kelelawar berbulu wol dengan kantung semar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉🏻dan masih banyak contoh lainnya. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ayoo coba adik-adik bisa tidak sebutkan contoh dari simbiosis mutualisme lainnya? #DigiInfo #Digicourse #Digimaster Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Немного цифр для Ваших кампаний.⠀1. П
0
Немного цифр для Ваших кампаний. ⠀ 1. По данным исследования The State of Social 2018, 96% брендов имеют представительство в Facebook. #DIGIMARK #DIGIINFO ⠀ 2. Люди в возрасте 16–24 лет предпочитают искать информацию о брендах в соцсетях, а не в поисковиках. #DIGIMARK #DIGIINFO ⠀ 3. 4 из 10 интернет-пользователей подписаны на страницы любимых компаний в социальных сетях, а четверть подписываются на бренды, когда планируют что-то купить. #DIGIMARK #DIGIINFO ⠀ 4. Среднестатистический пользователь проводит 2 часа 15 минут в сутки, листая ленту и общаясь на социальных площадках, а молодежь 16–24 лет — почти три часа. #DIGIMARK #DIGIINFO ⠀ Больше инфографики смотрите в Instagram’е: @digimark.pro Смотреть полностью
Digitec #DigitecInfo A website that is capable of adjusting its layout accordi
2
#DigitecInfo A website that is capable of adjusting its layout according to the orientation and viewport size of the device. 👓 Learn with #Digitec ! 💻 ⠀ #QandA #Media #innovations #Question #Answer #QuestionAnswer #DigitalQuestions #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo #techworld #futuretechnology #website #technology #responsivewebsite Смотреть полностью
digicourse.id 👨‍🏫Science Lab👩‍🏫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
0
👨‍🏫Science Lab👩‍🏫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Pohon adalah sumber oksigen bagi kehidupan. Nah Sobat Digi, hari ini 10 Januari diperingati sebagai Hari Gerakan Satu Juta Pohon🌳🌴🌲🌵🌱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌡🌞Tahukah kamu bahwa pohon dapat mengurangi suhu panas di perkotaan? Polusi udara dan Global Warming membuat suhu akhir-akhir ini meningkat menjadi bertambah panas. Namun, ternyata oksigen yang dihasilkan pohon bisa membuat udara menjadi lebih bersih dan segar sehingga udara menjadi lebih sejuk dan suhu panas berkurang Jadi, ayo kita lestarikan hutan dan tanamlah minimal satu pohon untuk menyelamatkan kehidupan🌱👍🏻😄 Ingin belajar IPA jadi lebih asyik dan menyenangkan? Yuk subscribe konten IPA di digicourse.id atau download aplikasinya di Playstore. Kamu bisa latihan soal-soalnya juga lho. #HariGerakanSatuJutaPohon #DigiInfo #Digicourse #Digimaster Смотреть полностью
Digitec #DigitecInfo Google Tag Manager is a free tool that allows you manage
0
#DigitecInfo Google Tag Manager is a free tool that allows you manage and deploy marketing tags on your website or mobile app without having to modify the code. 👓 Learn with #Digitec ! 💻 ⠀ #QandA #Media #innovations #Question #Answer #QuestionAnswer #DigitalQuestions #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo #techworld #futuretechnology #technology #GoogleTagManager #GTM #MarketingTools #Tools #Tool #tags #website #mobileApp #App #Code Смотреть полностью
Digitec #DigitecInfo AI is a form of computer science used to create intellige
0
#DigitecInfo AI is a form of computer science used to create intelligent machines that can recognize human speech, objects, can learn, plan and solve problems like humans. 👓 Learn with #Digitec ! 💻⠀ Some of the important features of Artificial intelligence are:⠀ 1. Speech recognition⠀ 2. Object detection⠀ 3. Solving problems and learning from a given set of dataset⠀ 4. Plan an approach for future tasks to be performed⠀ #QandA #Media #innovations #Question #Answer #QuestionAnswer #DigitalQuestions #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo #ArtificialIntelligence #AI #ainews #techworld #futuretechnology #technology #machinelearning Смотреть полностью
digicourse.id Hai Sobat Digi🙋‍♀️🙋‍♂️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀H
0
Hai Sobat Digi🙋‍♀️🙋‍♂️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hari Nusantara merupakan perwujudan dari Deklarasi Djuanda yang dianggap sebagai Deklarasi Kemerdekaan Indonesia kedua. Melalui deklarasi tersebut, Indonesia merajut dan mempersatukan kembali wilayah dan lautannya yang luas, menyatu menjadi kesatuan yang utuh dan berdaulat. Hari Nusantara yang diperingati setiap tanggal 13 Desember merupakan penegasan dan peringatan bahwa Indonesia adalah Negara Kepulauan terbesar di dunia. Deklarasi Djuanda yang dicetuskan pada tanggal 13 Desember 1957 oleh Perdana Menteri Indonesia pada saat itu, Djuanda Kartawidjaja, adalah deklarasi yang menyatakan kepada dunia bahwa laut Indonesia adalah termasuk laut sekitar, di antara dan di dalam kepulauan Indonesia menjadi satu kesatuan wilayah NKRI. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📝Isi dari Deklarasi Juanda yang ditulis pada 13 Desember 1957, menyatakan: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Bahwa Indonesia menyatakan sebagai negara kepulauan yang mempunyai corak tersendiri.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2. Bahwa sejak dahulu kala kepulauan nusantara ini sudah merupakan satu kesatuan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3. Ketentuan ordonansi 1939 tentang Ordonansi, dapat memecah belah keutuhan wilayah Indonesia dari deklarasi tersebut mengandung suatu tujuan:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉🏻Untuk mewujudkan bentuk wilayah Kesatuan Republik Indonesia yang utuh dan bulat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉🏻Untuk menentukan batas-batas wilayah NKRI, sesuai dengan asas negara Kepulauan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉🏻Untuk mengatur lalu lintas damai pelayaran yang lebih menjamin keamanan dan keselamatan NKRI #HariNusantara #DigiInfo #Digicourse #Digimaster Смотреть полностью
Digitec #DigitecInfo
0
#DigitecInfo "Keyword" is a word or a search term that users enter into a search engine to find specific information. Keywords function as connectors between the audience and search results. 👓 Learn with #Digitec ! 💻⠀ #QandA #Digitec #Media #innovations #digitecmedia #digitecinnovations #development #Question #Answer #QuestionAnswer #Keyword #DigitalMarketing #Marketing #Search #information #AskaQuestion #Questions #Answers #AskQuestions #DigitalQuestions #digiexpert #digitecexperts #DigiInfo Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы 98% процентов онлайн-потребителей заре
0
98% процентов онлайн-потребителей зарегистрированы в соцсетях, довольно большая их часть — это взрослые люди 55–64 лет. ⠀ #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы В конце 2017 года Smart Insights совместно с Clutc
0
В конце 2017 года Smart Insights совместно с Clutch провели опрос среди представителей бизнеса, в котором поинтересовались, какие из соцсетей представляют для них наибольшую ценность. Выяснилось, что среди B2C-компаний самой эффективной считается Facebook (93% респондентов), а большинство компаний сегмента B2B предпочитают LinkedIn (93%). #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы В России пользователей соцсетей стало
0
В России пользователей соцсетей стало на 8 826 000 человек больше (+15% к прошлогоднему значению). #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Аудитория социальных сетей в 2018 году н
0
Аудитория социальных сетей в 2018 году насчитывает 3,196 млрд человек — на 13% выше прошлогодней цифры. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
plusdigi Here we are, with  facebook indonesia event @Vasahotelsurabaya #FBLaju
7
Here we are, with facebook indonesia event @Vasahotelsurabaya #FBLajuDigit alSurabaya. Fun, togetherness, learning ,and many things that we can get here. Get more knowledge about apps that support business rate and everything related. Do you want to know too? Asked us, and we`ll tell you about how to improve your business rating. Visit & Call Our at: www.plusdigi.com 081 13100313 • #plusdigi #digiinfo #digitalsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #ITsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
digicourse.id Hai sobat Digicourse👋🏼 Tau nggak sih ? Hari ini tanggal 16 Novem
0
Hai sobat Digicourse👋🏼 Tau nggak sih ? Hari ini tanggal 16 November merupakan Hari Toleransi Internasional loh Apa sih Hari Toleransi Internasional itu ? Hari Toleransi Internasional adalah hari peringatan tahunan yang diumumkan oleh UNESCO pada tahun 1995 untuk membangkitkan kesadaran publik akan bahaya intoleransi. Faktanya Indonesia merupakan salah satu contoh negara yang memegang teguh prinsip toleransi atas dasar Bhineka Tunggal Ika yang menjadi semboyan negara. #DigiInfo #internationaldayfortolerance #Digicourse #Digimaster Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Количество интернет-пользователей в 20
0
Количество интернет-пользователей в 2018 году достигло 4,021 млрд человек, что на 7 процентов больше в сравнении с данными год назад. #DIGIMARK #DIGIINFO Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Средняя дневная продолжительность по
0
Средняя дневная продолжительность пользования соцсетями в США составляет 2 часа 1 минуту, в России пользователи проводят на соцплощадках немного больше времени — 2 часа 19 минут. #DIGIMARK #Digiinfo Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Активнее всего в РФ используют YouTube (63%
0
Активнее всего в РФ используют YouTube (63% опрошенных), второе место занимает ВКонтакте — 61%. #DIGIMARK #Digiinfo Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Facebook лидирует и по количеству активно
0
Facebook лидирует и по количеству активной аудитории в сутки. 76% пользователей заходят в соцсеть каждый день, в Instagram этот показатель равен 51%. Только 42% пользователей Twitter заглядывают туда ежедневно, что почти вполовину меньше, чем у Facebook. #DIGIMARK #Digiinfo Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Половина участников опроса Sprout Social за
0
Половина участников опроса Sprout Social заявили, что они отпишутся от сообщества бренда, если там опубликую вызывающие у них раздражение материалы, а 27% сообщили, что отметят бренд и его страницу как спам и заблокируют ее. #digimark #digiinfo Смотреть полностью
Агентство интернет-рекламы Рейтинг самых вовлеченных соц.сетей. #D
0
Рейтинг самых вовлеченных соц.сетей. #DIGIMARK #digiinfo
Агентство интернет-рекламы Немного инфографики по соц.сетям в Рос
0
Немного инфографики по соц.сетям в России #digimark #digiinfo
Агентство интернет-рекламы Топ 5 гигантов по помещению. #digimark #digiinf
0
Топ 5 гигантов по помещению. #digimark #digiinfo
plusdigi Hosting (Web Hosting) must be first step before creating a websiteTh
3
Hosting (Web Hosting) must be first step before creating a website Then, what is hosting? Hosting (Web Hosting) is an internet service that provides server resource so it allows other to asave information on the internet (DNS, Http, FTP, Email) Visit us to find out more details about hosting and procedures to create / develop your web • 🖱️www.plusdigi.com ☎️08113100313 • #plusdigi #digiinfo #digitalsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
plusdigi Front-End Developer?If we ever talked about Back-End Developer.Then
2
Front-End Developer? If we ever talked about Back-End Developer. Then this time will discuss about “What it Front-End Developer” Front-End Developer is a more focused programmer on the outside view. If you see a nice web of layout, it`s usually made by the Front-End Developer Front-End Developer should be able to understand multiple programming languages : HTML, CSS, Javascript, and Jquery Contact us for more details, and make sure your web is on our development procedures 🖱️www.plusdigi.com ☎️08113100313 . #plusdigi #digiinfo #digitalsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
plusdigi Marketplace, one of the top business strategies at this time!Marketp
2
Marketplace, one of the top business strategies at this time! Marketplace is a business method where the website is not only helpful to promote product, but also an online transaction bridge between a seller and a buyer Marketplace provides a varied product options, so consumers can choose product that match their desires Surely marketplace is very profitable for the businessman, because they don`t have to bother to bring visitors to their site But there`s actually a lot of flaws on marketplace. Contact us, we can serve your product go global with our service, because we experience better than other • 🖱️ : www.plusdigi.com ☎️ : 08113100313 • #plusdigi #digiinfo #digitalsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
plusdigi Back-End Developer?Maybe you were wondering after hearing the senten
5
Back-End Developer? Maybe you were wondering after hearing the sentence. I will explain the understanding of Back-End Development it on you. Back-End Development is a developer on duty behind the surface of a web or app. Usually, a Back-End Developer take care of server, database , and software apps. For more info, please contact us at www.plusdigi.com 08113100313 And make sure that your choose is on the process of our development. #plusdigi #digiinfo #ITsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #ITsoution #informationdigital #FYI #socialmediamarketing #socialmediaconsultant #marketingservice #uxbuilder #webagency Смотреть полностью
plusdigi API? There must be many of us who have heard the word•API ( Applic
1
API? There must be many of us who have heard the word • API ( Application Programming Interface ) is a group of program instruction and protocol used to build software apps API plays as a messenger who accepts user request and tells the system what to do, then provide the appropriate response to the request Contact us for more details, and we`ll talk a lot about the procedure and use it to you • 🖱️ www.plusdigi.com ☎️ 08113100313 • #plusdigi #digiinfo #ITsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
plusdigi Understanding of the SDK (Software Development Kit)Is a set of softw
1
Understanding of the SDK (Software Development Kit) Is a set of software development tools used to develop or create apps for specific software packages SDK include starting from simple programming such as an application programming interface “API”, up to a more complicated programming with advance hardware or on a embedded system including mobile device Find out more about SDK and its function through us Visit us at : www.plusdi.com Contact us at : 08113100313 . #plusdigi #digiinfo #ITsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
plusdigi ☁️Cloud computing is like saving your data above the clouds☁️
2
☁️Cloud computing is like saving your data above the clouds☁️ • Cloud computing is a combination of computer technology utilization with internet-based development. The name (Cloud) is a term given to the internet network technology So we don`t have to do the installation on the server. But user must connect to the internet to access and run apps that are on the server For more details please visit us at : 🖱️ www.plusdigi.com ☎️ 08113100313 . #plusdigi #digiinfo #ITsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
plusdigi What you know about Database❓•The Database is a collection of da
0
What you know about Database❓ • The Database is a collection of data stored systematically within a computer that can be processed or manipulated using software. Aim to maximize the feasibility of the company, and the company can easily access and save information data required for activities from a company Learn about the Database on us and make your company known all over the world • 🖱️www.plusdigi.com ☎️08113100313 • #plusdigi #digiinfo #ITsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
plusdigi CTA is the determinant of your product sales!!••Call To Action
5
CTA is the determinant of your product sales!! • • Call To Action is a very important part of an online marketing campaign, either in your service and product business. We can say this stage is a completion stage on copywriting procedure CTA should be packed in interesting as possible. To get the audience to know what they`re supposed to do when they find your promotion. The goal is to change the mindset of “VISITOR” to be a “BUYER” • Understand the knowledge of CTA more details on us and be billionaire from your successful journey • 🖱️ www.plusdigi.com ☎️ 08113100313 • #plusdigi #digiinfo #digitalsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
plusdigi What is E-Commerce?E-Commerce / Electronic Commerce is a business tr
0
What is E-Commerce? E-Commerce / Electronic Commerce is a business transaction activity made trough internet media. This is a potential business implementation, if you remember this time the internet is a necessity preferred by all Contact us to know the benefits of the outside can regarding E-Commerce • 🖱️www.plusdigi.com ☎️ 08113100313 . #plusdigi #digiinfo #digitalsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
plusdigi SEO affects the web visibilitySEO(Search Engine Optimization) is a p
0
SEO affects the web visibility SEO(Search Engine Optimization) is a process that aims to optimize the keyword you want on the search engine SEO Organic : Natural SEO (unpaid), with SEO this type is not easy to be able to increase the rank of the keyword you want to be on “SERPH” SEO Non-Organic : Paid SEO from Google who is able to position the keywords you want on “SEPRH” in instant Call us and makes your website being millionaire income !!! www.plusdigi.com 08113100313 . . #plusdigi #digiinfo #digitalsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью
plusdigi what it AIDA,❓•AIDA is a formula or basic theory in a digital ma
2
what it AIDA,❓ • AIDA is a formula or basic theory in a digital marketing campaign. As a business, AIDA is a stage to remember in the sales process of a product or service Attention .. … .. Interest … … .. Desire .. … Action … … . Concept like this also we apply as one of the product marketing strategies from our client. For more info on AIDA, Please visit us at 🖱️www.plusdigi.com ☎️08113100313 . #plusdigi #digiinfo #digitalsolutionsurabaya #digitalconsultant #digitalinfluencer #boostsales #business #creative #conceptive #communicative #contentmarketing #digitalsolution #experienced #efficient #enterpreneur #handleyourbusiness #itsolution #informationdigital #FYI #socialmediaconsultant #motivatgion #marketingservice #makeyourbusinessgrow #mobileapplication #promoter #professionals #uxbuilder #webagency #whatyourneeded Смотреть полностью